Alla inlägg under april 2013

Av Emma Andersson - 18 april 2013 22:31

Där har Mathilda och jag varit idag med pappa. Han kom ner igår kväll redan så i morse vid halv fem knatade vi upp för att koka kaffe och fixa matsäck och sen begav vi oss.:) Mathilda har varit helt underbar idag, Jätte duktig min lilla fis. <3
Handlade en whiskey till Jocke, Han blidde glader ska ni veta. :) Sen handlade jag ett par flaskor vin och en flaska passoa, Så nu har vi så vi klarar oss detta året, Haha...
Väl hemma sen så blev det många pussar och kramar från grabbarna.:) Maria passade Benjamin efter dagis tills Jocke slutade, Tack igen.:)
Sen fixade vi mat.. Kyckling, potatis, sås och sallad blev det idag, Riktigt gott.
Bägge barnen somnade snabbt ikväll faktiskt..


Fick ett sms av Janet nu ikväll, För er som inte vet så är det min mor. Hon skrev och frågade om hon fick komma på vårt bröllop, iaf till kyrkan.
Har inte svarat henne ännu, Vet inte riktigt vad jag vill svara. I kyrkan kan väl man inte hindra ngn att komma egentligen? Eller? Vet inte vad jag vill.. Ska iaf tänka genom detta och svara henne i morgon har jag bestämt.!


Nu ligger jag i soffan och äter lite chips och dipp, Gott.:) Vet inte om jag skrivit det ännu men vi fick ju hem våra nya soffor i Måndags och oj oj vad jag älsskar dom. Ska visa bild, Fixar i morgon.:)


Snart sängen för en annan med känner jag, John har redan varit och kastat ett par nävar med sand. :p Lite mys med mannen ska nock hinnas med också.:)


Hörs i morgon.
,- emma
...tillsammans är vi alla oavsett...

Av Emma Andersson - 13 april 2013 22:15

Kollat på ikväll. Tänt ljus och dukat upp lite gott likt andra Lördagar. Mathilda är i sitt esse.:) Somnade gott på mig ikväll med för en kvart sen så Jocke har nyss burit upp henne.
Benjamin va lite bråkig när han skulle lägga sig, Ville inte alls. 3-4 tänder som spökar plus att han fick fatt i choklad idag och mumsade i sig så mjölkprickar blev ett faktum, kliande små utslag och körig i magen. Lilla grynet, Men till sist somnande han gott iaf..

Ligger just nu och kollar filmen på fyran, trist de ska ha in nyheter och väder och sånt i mellan bara. Blir ju evighetslång reklam, haha...

I morgon står det städning på schemat här hemma, trist men ett måste. Även om man går och små plockar lite varje dag så behövs ju en riktig rejd ngn gång i veckan med. Sen på Måndag så får vi hem våra nya soffor.:))

Jocke gick ju truck utb nu i veckan ju. Fixk alla rätt på teori provet plus att han fick alla behörigheterna A, B, C och D truck får han köra nu. Inte för jag begriper så mkt av det dära men jag är stolt över honom. På Måndag är det Stenia som gäller.:))

Nej nu börjar filmen igen, Ha en fortsatt bra kväll.

,- emma
...en dag, en tid...

Av Emma Andersson - 13 april 2013 09:07

Lördag morgon och regnet droppar sakta utanför fönstret., åh vad jag hade velat ha ett stort plåttak över mig, älskar höra regnet smattra, är så fridfullt på ngt vis. :)

Jag ligger kvar i sängen och väntar på att det ska ropas "kaffet är klart" haha.. Ungarna äter frukost och små tetas lite hör jag.:) Underbara Lördag.

Vi skulle ju fixat trädgården och så idag men får skjutas fram till nästa helg ist, Inte så kul att fixa och dona i ruggigt och blött väder när man redan är förkyld.. Ena ögat och nästan forsar, Känner mig lite smått frebrig och har ett sjukt tryck över bihålorna som i sin tur gett huvudvärk som inte går väck med tabletter. Haha, vilken gnäll det blidde nu då. :p

Nu är kaffet klart.:) Hörs sen.

,- emma

Av Emma Andersson - 12 april 2013 22:30

Som gud jag vet inte vad.. Kliar som tusan i näsan med men nyser jag? NEJ!! Irriterande eller vadå? Hatar att jag har trånga tårkanler så förkylningen går upp där, Ser ju knappt ngt för alla tårar.. Haha.. Jocke bara skrattar åt mig. :( Haha.. Aja så länge jag blir kvitt detta tills på Tisdag för då blir det en tysklandsresa över dagen.:)

Idag fick vi hem vår hindersprövning så nu är namn, efternamn och hel falleruttan i fyllt.:) Sen ringde Dan med, Han vi hde hoppats på att få som präst men han kunde inte då han hade semester.:( Ja får hoppas vi gillar denna Nils lika bra.:) Möte med honom om någon månad. :)

Nu ska jag kura ner mig i soffan igen, Jocke bar nyss upp Mathilda då hon somnade på mig. Blir lite mer mys innan sängen kallar på mig med.

,- emma

Av Emma Andersson - 12 april 2013 15:34

Förkylning!! Hur hittade du hem hit och till mig?? Vavava? Försvinn lika fort igen tack! ;) Äsch, Så länge de små slipper den så är jag glad, Jag har och tar hellre alla jobbiga sjukor bara dom får va friska!

Fredag idag ju. :)) Jocke kommer snart hem, Sista Malmö dagen nu! :) Får skriva ett inlägg sen och säga hur det gick för honom!
Jag va på möte med af innan idag och nu håller jag banne mig tummarna att jag får en plats i Maj! Håll för mig. :) Sökt usk utb via Lernia med. :)

Nu får jag resa mig, Lillebror vaknade nyas. Sovit lång middag idag. Hörs sen.

,- emma
...efter regn kommer solsken...

Av Emma Andersson - 11 april 2013 22:29

Mig min älskade man till sängen, Bädda ner oss och prata genom dagen och somna i varndras armar.. Något av det underbaraste som finns är nog precis innan läggdags. Kollar till barnen, Strycker dom lätt över kinden och en obligatorisk puss i pannan och höra deras små andetag för att sedan gosa ner sig i sängen med Jockes armar om en och gå genom dagen som varit! Jag verkligen älskar just den stunden!


Gud vad flitig jag varit med skrivandet idag då, Haha.. Men inte får jag några kommentarer för det inte! Haha..

Nej nu hör jag hur sängen, kuddarna och täcket kallar på oss! Sov så gott.


,- emma
...varje sak har sin tid...

Av Emma Andersson - 11 april 2013 20:25

Kväll.. Fredag i morgon, Helg! Älsklingen hemma, Det gillar vi! :)

Sitter just nu och kollar på Tonårsbossen, Såg premiär avsnittet förra veckan och det va ju helt absurt! Haha, Gud vad jag lider med de övriga i familjen.. Haha.. :p Hade aldrig ställt upp om det gällt Mathilda eller Benjamin. Hahaha...

Nej ett glas cola nu och fortsätta kolla på tv och pussa på min karl!

Ha en bra kväll.

,- emma
...kärleken övervinner allt...

Av Emma Andersson - 11 april 2013 11:35

Är vädret här idag, Inge kul alls om ni frågar mig!
Men man kan ju hoppas på att vi får upp mot 18 grader i nästa vecka som de gått ut med nu! Hade varit underbart om det blir så. :)
Håller tummarna för det kan vi göra iaf. :)

Har en klump i magen just nu, Inget jag direkt vill dela med mig av men de som står mig nära vet vad det handlar om, Men det kommer sluta bra det vet jag. Det ska sluta bra!

Idag får vi se vad dagen har att bjuda på, Blir nog en innedag när barnen kommit hem från dagis iaf, Inte sugen på att va ute i detta.. Fick hem en hel del bilder igår från sjukhus tiden med Benjamin, Vilka minnen det väcker! Fick även en hel del andra bilder. <3 Så nu får vi inhandla en massa ramar så vi kan få upp vår fotovägg som vi så länge pratat om. :)

Nu ska jag och Maria koka lite mera kaffe och ta två bloss, Ha en bra dag.

,- emma
...en styrka kan bli starkare...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards