Alla inlägg den 20 maj 2014

Av Emma Andersson - 20 maj 2014 19:10

Har det varit idag, Härligt väder! :)
När jag lämnat barnen i morse så va det ner och lämna frukost till Jocke på jobb då han glömt det sen hem och fixa lite kaffe, Flabbade lite telefon med Cattis med sen la jag mig på soffan och försökte vila då jag har fått ökade sammandragningar och en del av de gör ont. Kunde dock inte somna, Så just nu är jag inte pigg direkt. ;) Barnen sover allaredan, varit uppe hos Åsa efter dagis en runda på kaffe sen ute en sväng. I morgon blir det upp i ottan igen och lämna på dagis då jag ska till sjukhuset för kontroll..
Annars idag har jag fixat lite små saker som behövdes göra, Annars glöms de bara bort..

Nu ska jag ta min vita magnum med jordgubbsglass i och avnjuta som min älskade kom hem med innan. :) Vi ska även se lite stargate tror jag det heter, han har tjatat på mig en himla massa år nu att jag måste se på det så gav vika nu och ger det en chans. :p

Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll!

,- emma
...visst finns mirakel...

Av Emma Andersson - 20 maj 2014 05:01

Vakna kl 04:12 för? Jag begriper det inte.. Den sista tiden har han börjat vakna mellan 04-05 och det går banne mig inte att få honom att somna om! Man är ju nog pigg va, haha.. :)

Tisdag idag och dagis dag, När de är lämnade så ska jag vila lite hade jag tänkt sen gå genom lite saker.. Känner det är dags för en riktigt utrensning av allt. Man samlar ju på sig en himla massa onödigt skit som man tänker att "det är bra att ha" haha.. Sen blir det ju liggandes, Nej.

Förra veckan va magisk rent ut sagt.. Jag trodde aldrig att vi skulle ha sådan tur, Känns helt galet! :) berättar mer längre fram.

I morgon är det dags för ul på sjukhuset igen, Kolla på han växer som han ska, kolla flödet, moderkakan och sen lämna en del prover. Ska bli skoj att se Bönan igen. :)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med Benjamin!
Hoppas ni får en bra dag.

,- emma
...tro på det overkliga...

Ovido - Quiz & Flashcards